τελικοσ κυπελλου νεων κ19 (2023-2024)

Μετά από μια συγκλονιστική εμφάνιση, η ομάδα μας ηττήθηκε με σκορ 4-2 στην παράταση του αγώνα (σκορ κανονικής διάρκειας 2-2). Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά μας για την συνολική τους παρουσία, που έδειξε ότι η Ένωση Νέων Παραλιμνίου συνεχίζει διαχρονικά να βγάζει ποδοσφαιριστές και να δίνει ταλέντα στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 1000 φίλοι της ομάδας μας, οι οποίοι έσπρωξαν τους ποδοσφαιριστές μας και τους χειροκρότησαν στο τέλος για τη μεγάλη τους προσπάθεια΄.Στιγμιότυπα του αγώνα, όπως μεταδόθηκε από τη Cablenet, θα βρείτε στην ενότητα videos.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ Κ19 Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (2023-2024)

Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωταθλήματος Νέων Κ19 Α' κατηγορίας (2023-2024).

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΩΝ Κ19

Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας Νέων Κ19, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα (24/7) στις 18:00, στα βοηθητικά γήπεδα του δήμου μας. Να υπενθυμίσουμε ότι και φέτος, η ομάδα μας θα αγωνιστεί στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Νέων Κ-19 Α' κατηγορίας.

ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕς ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΕΩΝ Κ19

Οι αντιπάλοι με τους οποίους θα δώσει φιλικούς αγώνες προετοιμασίας η ομάδα Νέων Κ19 έχουν καθοριστεί. (Περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες).
Όπως είναι γνωστό, η ομάδα μας θα αγωνιζεται και φέτος στο Παγκύπριο πρωτάθλημα Νέων Κ19 Α' κατηγορίας.